Uważam, że produkty takie jak: ryż, makarony powinny być również uwzględnione jako forma ugotowana gdyż wtedy ich wartość kaloryczna (energetyczna) jest niższa.
Surowce po obróbce kulinarnej sugestia
anonim
2016-05-11 18:13
Odpowiedź główna
Witaj,
część produktów już jest - np. ryż dziki gotowany. Jeśli brakuje Ci konkretnych produktów, zawsze możesz dodać informację klikając w różowy plus w prawym dolnym rogu zakładki składniki. W ostatnim tygodniu dodaliśmy ponad 40 składników do bazy!
Pozdrawiam,
Paweł
Komentarze
pbartoszek@kcalmar.com
część produktów już jest - np. ryż dziki gotowany. Jeśli brakuje Ci konkretnych produktów, zawsze możesz dodać informację klikając w różowy plus w prawym dolnym rogu zakładki składniki. W ostatnim tygodniu dodaliśmy ponad 40 składników do bazy!
Pozdrawiam,
Paweł
2016-06-23 15:27