Podziel się opinią i razem stwórzmy nową jakość w dietetyce!

0 głosów

zupy, płynne formy posiłków sugestia Zaakceptowane

W potrawach nie pojawia się barszcz czerwony (np. ukraiński czy zabielany) podobnie rosół czy powszechnie gotowana zupa jarzynowa. Myślę, że warto ten rodzaj pierwszego dania poszerzyć o dobrze znane i zjadaneze smakiem zupy.

anonim 2016-05-11 18:23
Odpowiedź główna

Witaj,

dziękujemy za trafną uwagę! :)
Rzeczywiście barszczu czerwonego u nas brak, mamy za to barszcz wigilijny i barszcz wielkanocny! :) Z pewnością uzupełnimy bazę o brakujące "klasyki".

Pozdrawiam i dziękuję,
Paweł Bartoszek

Komentarze

0 głosów
upb404060
pbartoszek@kcalmar.com
Odpowiedź główna   Witaj,

dziękujemy za trafną uwagę! :)
Rzeczywiście barszczu czerwonego u nas brak, mamy za to barszcz wigilijny i barszcz wielkanocny! :) Z pewnością uzupełnimy bazę o brakujące "klasyki".

Pozdrawiam i dziękuję,
Paweł Bartoszek

2016-05-11 23:16


Dodaj komentarz