W potrawach nie pojawia się barszcz czerwony (np. ukraiński czy zabielany) podobnie rosół czy powszechnie gotowana zupa jarzynowa. Myślę, że warto ten rodzaj pierwszego dania poszerzyć o dobrze znane i zjadaneze smakiem zupy.
zupy, płynne formy posiłków sugestia Zaakceptowane
anonim
2016-05-11 18:23
Odpowiedź główna
Witaj,
dziękujemy za trafną uwagę! :)
Rzeczywiście barszczu czerwonego u nas brak, mamy za to barszcz wigilijny i barszcz wielkanocny! :) Z pewnością uzupełnimy bazę o brakujące "klasyki".
Pozdrawiam i dziękuję,
Paweł Bartoszek
Komentarze
pbartoszek@kcalmar.com
dziękujemy za trafną uwagę! :)
Rzeczywiście barszczu czerwonego u nas brak, mamy za to barszcz wigilijny i barszcz wielkanocny! :) Z pewnością uzupełnimy bazę o brakujące "klasyki".
Pozdrawiam i dziękuję,
Paweł Bartoszek
2016-05-11 23:16