Wydaje mi się mało intuicyjne, że nie można podać ilości np. owoców, warzyw 0,25 (czyli 1/4). Po wpisaniu 0,25sztuki automatycznie przeskakuje na 0,3. Moim zdaniem dużo łatwiej pacjentowi przygotować posiłek i zrozumieć rozpiskę jeśli może dzielić produkty na pół i na cztery części. Bo jak szybko wymierzyć 0,3 sztuki jabłka? :) Dla dietetyków to jest proste i my wiemy, że to tylko szcunki, ale pacjent może miec problem bo będzie chciał za wszelką cenę wymierzyć te 0,3 "bo tak jest w jadłospisie" i będzie go to drażnić.
Mniej niż jedna sztuka sugestia
anonim
2016-06-22 09:46
Odpowiedź główna
Witaj Kamila,
OK, zmienimy! :)
Dzięki za Twoje uwagi i sugestie,
Paweł
Kto głosował:
+ 1
anonim
Komentarze
pbartoszek@kcalmar.com
OK, zmienimy! :)
Dzięki za Twoje uwagi i sugestie,
Paweł
2016-06-22 15:16