Gdy wprowadzam gotowy serek muszę wypisywać jego składniki przez co czasem wartości odbiegają od tych na opakowaniu. Według mnie dobrym rozwiązaniem będzie wprowadzenie możliwości samodzielnego wypisywania wartości produktu.
wprowadzanie potraw sugestia
anonim
2017-01-12 14:07
Odpowiedź główna
Dzień dobry!
Dziękujemy za kontakt i sugestię! Jednocześnie zachęcamy do korzystania z narzędzia zgłaszania nowych produktów w zakładce "składniki", to znaczenie ułatwi nam pracę. W najbliższym czasie (prawdopodobnie już w lutym) oddamy Państwu możliwość dodawania składników do własnej bazy produktów.
Pozdrawiam,
Michał Płecha
Komentarze
ArmandJablonski
Dziękujemy za kontakt i sugestię! Jednocześnie zachęcamy do korzystania z narzędzia zgłaszania nowych produktów w zakładce "składniki", to znaczenie ułatwi nam pracę. W najbliższym czasie (prawdopodobnie już w lutym) oddamy Państwu możliwość dodawania składników do własnej bazy produktów.
Pozdrawiam,
Michał Płecha
2017-01-12 16:18