Podziel się opinią i razem stwórzmy nową jakość w dietetyce!

0 głosów

Dodawanie, kolejkowanie składników w istniejących przepisach, edytowanie przepisów sugestia Rozwiązane

Podczas edytowania przepisów, dodawania składników do przepisu brakuje opcji do możliwości przesuwania, kolejkowania pozycji w górę lub dół. Np mam w przepisie czosnek świeży i jest on na 3 miejscu listy. Wyrzucam go i chcę dopisać czosnek granulowany. Dopisuje się on na końcu, a chciałabym mieć możliwość po prostu zastąpić go na tej pozycji trzeciej od góry jak w pierwotnie edytowanej wersji. Takie kursory, strzałki jak w aplikacjach notatnikowych w trybie "check list".

anonim 2020-07-10 17:38
Odpowiedź główna

Dzień dobry Pani Edyto,

Dziękuję za przesłaną sugestię.
Produkty dodawane do przepisu podczas tworzenia jadłospisu kolejkowane są po masie. Dlatego też usuwając czosnek z przepisu, który ma masę np. 45 g w przypadku całej główki i zastępując go czosnkiem granulowanym np. 1 g pojawi się on na końcu listy składników.
Jeśli będzie Pani miała jeszcze jakieś pytania — zapraszam do kontaktu!

Pozdrawiam,
Armand z Kcalmar.pro

Komentarze

0 głosów
ArmandJablonski
ArmandJablonski
Odpowiedź główna   Dzień dobry Pani Edyto,

Dziękuję za przesłaną sugestię.
Produkty dodawane do przepisu podczas tworzenia jadłospisu kolejkowane są po masie. Dlatego też usuwając czosnek z przepisu, który ma masę np. 45 g w przypadku całej główki i zastępując go czosnkiem granulowanym np. 1 g pojawi się on na końcu listy składników.
Jeśli będzie Pani miała jeszcze jakieś pytania — zapraszam do kontaktu!

Pozdrawiam,
Armand z Kcalmar.pro

2020-07-27 10:52


Dodaj komentarz