Witam, Czy byłaby możliwośc poszerzenia ankiety pacjenta (wgląd tylko dla dietetyka) o listę produktów, które należy wykluczyć w diecie pacjenta a nie są to produkty związane z nietolerancją, alergią i preferencjami smakowymi? Takie rozwiązanie ułatwiłoby znacznie układanie jadłospisu. Nie musimy wówczas się zastanawiać czy nie zapomnieliśmy o jakimś produkcie.
Zakładka alergeny sugestia
anonim
2017-05-10 13:29
Odpowiedź główna
Dzień dobry!
Dziękujemy za kontakt i przesłane pytanie. Jeśli dobrze zrozumiałem, chodzi o produkty, które należy eliminować z jadłospisu (np. ze względu na chorobę)? To ciekawy pomysł, zastanowimy się nad jego wdrożeniem. Proszę na ten moment korzystać z innych pól np. nietolerancji - dzięki temu "problematyczny" składnik nie umknie ani wśród potraw ani na liście zakupów.
Pozdrawiam,
Michał Płecha
Komentarze
ArmandJablonski
Dziękujemy za kontakt i przesłane pytanie. Jeśli dobrze zrozumiałem, chodzi o produkty, które należy eliminować z jadłospisu (np. ze względu na chorobę)? To ciekawy pomysł, zastanowimy się nad jego wdrożeniem. Proszę na ten moment korzystać z innych pól np. nietolerancji - dzięki temu "problematyczny" składnik nie umknie ani wśród potraw ani na liście zakupów.
Pozdrawiam,
Michał Płecha
2017-05-15 16:55