Brakuje mi miejsca na notatki (czego ktoś nie lubi, jaki rodzaj produktów - np. bezlaktozowe, bezlaktozowe) by byy widoczne tuż nad grafikiem/pojedynczym dniem by można było na bieżąco widzieć te informacje i do tego dostosowywać odpowiednie produkty
miejsce, w którym napisane jest imię/nazwisko ma za mało miejsca, by czasami wypisać wszystkie dane. Dodatkowo fajnie by było jakby było to nad każdym tygodniem, by nie szukać tych informacji pod każdym tygodniem
notatki sugestia Rozwiązane
Dzień dobry Pani Paulino,
Dziękuję za przesłaną sugestię.
Informuję, iż Pani potrzeby i oczekiwania powinna spełnić funkcja "Alergeny" dostępna w zakładce każdego Pacjenta. To w niej ma Pani możliwość dodania produktów alergizujących, wywołujących nietolerancję oraz tych lubianych oraz nielubianych i późniejszego ich kontrolowania przy tworzeniu jadłospisu.
Zachęcam do rejestracji na zbliżające się szkolenie poświęcone Błyskawicznemu Tworzeniu Jadłospisów w programie Kcalmar.pro, na którym będziemy poruszać ten temat bardzo dokładnie. :)
Tutaj daję link do rejestracji: https://bit.ly/Szkolenie_BTJ_FREE
W razie dodatkowych pytań proszę także pisać do nas na kontakt@kcalmar.com, gdzie od razu odpowiadamy i rozwiewamy wątpliwości.
Pozdrawiam,
Armand z Kcalmar.pro
Komentarze
ArmandJablonski
Dziękuję za przesłaną sugestię.
Informuję, iż Pani potrzeby i oczekiwania powinna spełnić funkcja "Alergeny" dostępna w zakładce każdego Pacjenta. To w niej ma Pani możliwość dodania produktów alergizujących, wywołujących nietolerancję oraz tych lubianych oraz nielubianych i późniejszego ich kontrolowania przy tworzeniu jadłospisu.
Zachęcam do rejestracji na zbliżające się szkolenie poświęcone Błyskawicznemu Tworzeniu Jadłospisów w programie Kcalmar.pro, na którym będziemy poruszać ten temat bardzo dokładnie. :)
Tutaj daję link do rejestracji: https://bit.ly/Szkolenie_BTJ_FREE
W razie dodatkowych pytań proszę także pisać do nas na kontakt@kcalmar.com, gdzie od razu odpowiadamy i rozwiewamy wątpliwości.
Pozdrawiam,
Armand z Kcalmar.pro
2020-10-23 15:54