Podziel się opinią i razem stwórzmy nową jakość w dietetyce!

0 głosów

Dopisywanie coś do przepisu tylko w danym jadłospisie sugestia Rozwiązane

Hej!
Moim zdaniem super opcją byłaby możliwość zmiany danego przepisu tylko w konkretnym posiłku, niekoniecznie w całym jadłospisie. Przykładowo - mam leczo warzywne na 3 porcje. Fajnie byłoby, gdybym mogła ten przepis edytować inaczej w poszczególne dni. Np w poniedziałek dopisałabym do składników i przygotowania ryż, we wtorek kaszę gryczaną, a w środę jeszcze raz ryż.
Nie wiem czy z mojej wiadomości da się coś zrozumieć, ale mam nadzieję, że tak :)

Pozdrawiam!

anonim 2020-12-18 21:02
Odpowiedź główna

Dzień dobry Pani Julio,

Dziękuję za sugestię.
Podpisuję się pod komentarzem Pani Kasi, jednak jest jeszcze jedna opcja:

Usuwamy z leczo warzywnego źródło węglowodanów (ryż/kasza/cokolwiek innego) i tym sposobem mamy danie na 3 porcje, jednak źródło węglowodanów możemy wrzucić, jako oddzielny produkt nie do potrawy, lecz do posiłku.

Może Pani teraz w różnych miejscach grafiku tygodniowego wrzucić różne produkty zbożowe, jako dodatek do tej właśnie potrawy.

W razie dodatkowych pytań - zapraszam do kontaktu!

Pozdrawiam,
Armand z Kcalmar.pro

Komentarze

0 głosów
Avatar sugester medium
Kasia
Jak podzielisz posiłek na porcje, a potem zmienisz w konkretnym dniu dany produkt to właśnie otrzymasz to o co pytasz jeśli dobrze to zrozumiałam.

2021-01-26 13:10


0 głosów
ArmandJablonski
ArmandJablonski
Odpowiedź główna   Dzień dobry Pani Julio,

Dziękuję za sugestię.
Podpisuję się pod komentarzem Pani Kasi, jednak jest jeszcze jedna opcja:

Usuwamy z leczo warzywnego źródło węglowodanów (ryż/kasza/cokolwiek innego) i tym sposobem mamy danie na 3 porcje, jednak źródło węglowodanów możemy wrzucić, jako oddzielny produkt nie do potrawy, lecz do posiłku.

Może Pani teraz w różnych miejscach grafiku tygodniowego wrzucić różne produkty zbożowe, jako dodatek do tej właśnie potrawy.

W razie dodatkowych pytań - zapraszam do kontaktu!

Pozdrawiam,
Armand z Kcalmar.pro

2021-03-04 11:36


Dodaj komentarz